0172 215 597 info@dickblom.nl

Uniforme Kwaliteit

Actiematig & Flexibel

veel aflevermogelijkheden

Home » Boomkwekerij Zuid-Holland

Boomkwekerij Zuid-Holland

Dick Blom Boomkwekerijen is gevestigd in Boskoop, Zuid-Holland. Boskoop staat bekend als het groene hart van Nederland met al zijn boomkwekerijen. Wij zijn trots dat wij hier onderdeel van mogen zijn. Op onze 6 hectare grond kweken wij tientallen heestersoorten voor distributie en verkoop in supermarkten, bouwmarkten en meer.

Dynamische en moderne boomkwekerij in Zuid-Holland

Bij onze boomkwekerij in Boskoop, Zuid-Holland, kweken onze medewerkers wel één miljoen planten per jaar. Dankzij onze specialisatie in heesters en onze investeringen in machines leveren wij uniforme planten van kwaliteit. Dankzij de automatisering in onze boomkwekerij garanderen wij bovendien een snelle en correcte levering van al uw bestellingen.

Uniform en gegarandeerde levering

Wij staan voor uniformiteit, kwaliteit en garantie. Hiermee zijn wij groot geworden en deze waarden zijn wij blijven hanteren. Als wij iets beloven aan een klant, dan komen wij dit na. Dit heeft ervoor gezorgd dat Dick Blom Boomkwekerijen een vertrouwde naam heeft opgebouwd in de branche. Door altijd open te zijn naar onze klanten toe vertrouwen de klanten ons. Onze planten zijn beschikbaar in verschillende maten en potten. bekijk ze in ons assortiment en voor vragen stuur ons een e-mail of bel 0172-215597

Neem contact met ons op
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid