0172 215 597 info@dickblom.nl

Uniforme Kwaliteit

Actiematig & Flexibel

veel aflevermogelijkheden

Home » Burkwoodii

Burkwoodii

De Burkwoodii is een Cytisus, of brem, variant die niet kan ontbreken in het assortiment van ons bedrijf. Bij Dick Blom Boomkwekerijen B.V. uit Boskoop kunt u terecht voor een ruim aanbod prachtige heesters zoals de Burkwoodii brem. Wij zijn gespecialiseerd in het groeien van deze aantrekkelijke planten op onze 6 hectare grond in Boskoop.

Een blikvanger in elke tuin: de Burkwoodii brem

De Burkwoodii is een zeer veelzijdige plant. Hij kan wel tegen een stootje en is geschikt voor in tuinen en openbaar groen. Ook in een stedelijke omgeving met luchtverontreiniging staat deze brem zijn mannetje. De Burkwoodii kan worden gecombineerd met andere planten in een perk. Met zijn prachtige roze tot karmozijnrode bloemen die bloeien in mei is hij een prachtige blikvanger die best wel op zijn eentje kan staan. De plant groeit tot wel 2 meter hoog en vraagt zeer weinig onderhoud.

Laat uw klanten genieten van deze plant

Insecten zoals bijen en vlinders zijn alvast een fan van deze plant. Uw klanten zullen ongetwijfeld ook versteld staan van de schoonheid en onderhoudsvriendelijkheid van de Burkwoodii. Heeft u nog vragen of wilt u komen kijken hoe onze planten groeien? Stuur dan een e-mail of bel 0172-215597.

Neem contact met ons op
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid