Uniforme Kwaliteit

Actiematig & Flexibel

veel aflevermogelijkheden

Tegenwoordig ook haagplanten

Tegenwoordig beschikken wij ook over planten die geschikt zijn voor het neerzetten van een prachtige haag: de Camellia Spring Festival. Dit is een prachtige plant die voor een unieke haag kan komen. 

Prachtige Ilex ook aanwezig op onze kwekerij

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van struiken en bieden u een verschillende uitstekende haagplanten. Een nieuwkomer in ons assortiment is de Ilex crenata Dark Green, beter bekend als de Japanse hulst. Deze wintergroene plant is een uitstekend alternatief voor de Buxus. De Ilex is namelijk minder gevoelig dan de Buxus en leidt niet aan de schimmel die buxushagen aantast. 

Prachtige bloemrijke haagplanten

Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod haagplanten uit onze eigen kwekerij. De Japanse hulst is er slechts een van. Een andere uitstekende plant uit onze haagplanten kwekerij is de Camellia Spring Festival. Met zijn prachtige roze bloemen die bloeien van maart tot juni, is deze haagplant een waar pronkstuk in de tuin van uw klanten.

Meer informatie over Dick blom boomkwekerijen

Neem zeker een kijkje in ons assortiment. Daar vindt u nog meer haagplanten uit de kwekerij en tientallen soorten heesters zoals de Cytisus, Hydrangea en Pernettya geslachten. voor meer informatie bel 0172-215597 of stuur ons een e-mail. 

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid