0172 215 597 info@dickblom.nl

Uniforme Kwaliteit

Actiematig & Flexibel

veel aflevermogelijkheden

Hydrangea kwekerij

De Hydrangea, ook wel Hortensia, is één van de populairste planten op de plantenmarkt en daarom sterk vertegenwoordigt. Bij Dick Blom Boomkwekerijen uit Boskoop wordt ook al decennia lang Hydrangea gekweekt. Op de kwekerij worden verschillende soorten Macrophylla en Teller soorten gekweekt. voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.  

Een kleurrijke Hydrangea kwekerij binnen en buiten

In onze Hydrangea kwekerij, cultiveren we onze heesters zowel buiten als in de loods. Naast Hydrangea’s, kweken we ook heesters van het geslacht Cytisus en Pernettya. In de kwekerij vindt u tientallen Hydrangea soorten met fraaie bloemen in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Wit
  • Blauw
  • Paars
  • Roze

 

Geniet van onze scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande Hydrangea

U bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze kwekerij in Boskoop. Tijdens uw bezoek ziet u hoe wij onze planten kweken. Dick Blom Boomkwekerijen B.V is een modern bedrijf. Dankzij onze moderne werkwijze met behulp van machines, kweken wij planten van uniforme kwaliteit. Onze investering in automatisering garandeert daarnaast een snelle en correcte levering van uw bestelling. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon voor een afspraak of plaats meteen uw bestelling. Bel 0172-215597.

Neem contact met ons op
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid