0172 215 597 info@dickblom.nl

NIEUW EN VERTROUWD

Blijf bij de tijd door tijdig te anticiperen

De markt is constant aan verandering onderhevig. wij willen dan ook actief inspelen op nieuwe ontwikkelingen, trends en kansen. Dick Blom Boomkwekerijen B.V probeert tijdig te anticiperen op de behoeftes van de klanten. 

Plantenpaspoort succesvol geïntegreerd

Ook bij ons zijn de plantenpaspoorten succesvol ingevoerd in onze productielijn. Wij proberen altijd in de behoeftes van de klant te voorzien. Zolang wij op tijd weten wat uw behoeftes zijn, kunnen wij snel schakelen en de eventuele kosten zo laag mogelijk houden. Dit is voor beide partijen een gewenst resultaat.

 

Nu ook Verkrijgbaar: Ilex crenata dark green®

Sinds een aantal jaar zijn wij bezig met het kweken van de Ilex Crenata Dark Green®. Deze prachtige plant leveren wij in een drie liter pot. Vanaf 2020 krijgen wij steeds grotere aantallen beschikbaar. Vraag gerust voor meer informatie hierover. 

Naast de drie liter worden er veel meer verschillende eindproducten geproduceerd. Kijk voor meer informatie hierover hier

Nieuw in ons assortiment: Three Sisters® Cytisus

Nieuw in ons assortiment is de Three Sisters Cytisus®. Dit is een concept dat wordt gevoerd door Heinje Baumschule . Dit concept combineert 3 verschillende variëteiten van een soort in één pot (23cm). Deze prachtige kleuren vertoning, in combinatie met een modern ontworpen pot, levert een kant en klaar product voor de eindklant.

Het is voor ons van belang om tijdig te kunnen schakelen in verband met de logistiek en daarom is het gewenst om uw bestelling op tijd aan te vragen bij ons. Het concept is zeer succesvol momenteel en daarom zeker het proberen waard.